Diili-voittaja Sointu Borg muisteli silikonirintojen hankkimista: ”Mä rakastan naiskehoa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen Diili-ohjelman uusi tuotantokausi saatettiin juuri päätökseen kun maaanantaina esitetyssä finaalijaksossa kävi ilmi, että Sointu Borg valittiin voittajaksi. Sointu Borg ansaitsi voitollaan kehitysjohtajan paikan Jaajo Linnonmaan konsernissa, minkä lisäksi nainen tulee vetämään täysin uutta Fundly-nimistä yritystä.

Nyt sanavalmis Sointu Borg oli vieraana Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa, jossa puheenaiheeksi nousivat kauneusihanteet ja etenkin 28-vuotiaan kauppatieteiden maisterin silikonirinnat. Borg kertoi, että yliopistolla rintoja ihmeteltiin kun nainen eräänä päivänä saapui luennolle huomattavasti suurempien rintojen kanssa.

– Mä tykkään kurveista. Mä rakastan naiskehoa. Nämä ovat mun omia kauneusihanteita, mutta eihän se sitä tarkoita, että mä nyt rohkaisen, että kaikki Suomen naiset nyt lautalla Tallinnaan ja laitetaan tissimme kuntoon. Sehän on mun keho ja mun valinta, Sointu Borg kommentoi.