Victoria Beckhamilla ei varaa esitellä mallistoaan: ”Liian kallista”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entisenä Spice Girls -tähtenä ja muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham toimii loistavana mallina omille vaatteilleen. Nainen on oman julkisuuskuvansa avulla saanut paljon näkyvyyttä vaatteilleen, mutta harmittelee sitä, että hänellä ei ole todennäköisesti varaa esitellä syksyllä uutta mallistoaan muotiviikoilla.

Victoria Beckhamin vaateyritys on kärsinyt yhteensä noin 53 miljoonan euron tappiot siitä lähtien kun ensimmäinen mallisto on julkaistu. Beckham on jatkanut yrityksensä rahoittamista ja yrittänyt luoda omaa menestystarinaansa, mutta koronapandemia pahensi tilannetta entisestään.

Victoria Beckham on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei pysty syksyllä lainkaan osallistumaan muotiviikoille, koska se on niin kallista. Nainen oli toivonut, että pandemia olisi hieman tasoittanut muotikenttää ja pakottanut myös suuremmat muotitalot luovempiin ratkaisuihin perinteisten muotinäytösten pitämisen sijaan. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan nyt näyttääkin siltä, että isot muotitalot ostavat muotiviikoilla kaikki muotinäytöspaikat ja jättävät pienemmät yritykset nuolemaan näppejään.