Kim Kardashian ja bestis bikineissä – rintavalle kuvasarjalle miljoonia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian erosi taannoin Kanye Westistä, mutta tähdellä olisi tuskin halutessaan vaikeuksia etsiä rinnalleen uutta kumppania. Taannoin tähden paljastettiin saaneen jo runsaasti treffikutsuja niin Hollywood-tähdiltä, urheilijoilta, miljardööreiltä kuin kuninkaallisiltakin.

Nyt Kim Kardashian on jakanut Instagramissa keväistä kuvamateriaalia, jossa hän poseeraa kameralle yhdessä parhaan kaverinsa La La Anthonyn kanssa. Ystävykset nähdään nauttimassa auringosta uima-altaalla samanlaisissa bikineissä. Kuvatekstissä Kim julisti viettävänsä pidennettyä lomaa.

Kuvat olivat selkeästi Kim Kardashianin seuraajien mieleen. Ne nimittäin keräsivät alle vuorokaudessa miljoonia tykkäyksiä hänen faneiltaan. Eronneen Kim Kardashianin arki on kulunut Instagramissa poseeraamisen ohella perheen kanssa, lakia opiskellessa ja Miamissa lomaillessa.