Paris Hilton kuvasi pukusovituksensa YouTubeen: ”Oscar-viikko tänä vuonna hyvin erilainen”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuva-alan Oscar-gaalaa juhlittiin juuri 93. kerran. Gaala vietettiin poikkeusjärjestelyin Los Angelesissa, jossa Hollywood-tähdet kävivät punaisella matolla poseeraamassa pukeutuneina parhaimpiinsa.

Nyt seurapiirikaunotar Paris Hilton julkaisi suositulla YouTube-kanavallaan videon, jossa hän sovittelee erilaisia huippusuunnittelijoiden lähettämiä iltapukuja. Oscar-gaalaa edeltävä viikko on hyvin erilainen kuin muina vuosina. Hiltonin mukaan viikko on ollut aiemmin pullollaan upeita punaisen maton juhlia ja hienoja tilaisuuksia, mutta tänä vuonna kaunotar ei osallistunut gaalaa ennen kuin yhdelle illalliselle, koska juhlallisuudet ovat koronaviruksen vuoksi pidetty minimissään.

Paris Hilton valmistautuu gaalailtaan ja juhliin, jotka järjestetään Promising Young Woman -elokuvan saamien ehdokkuuksien kunniaksi. Paris Hiltonin julkaisema Stars Are Blind -kappaletta on käytetty elokuvassa, minkä vuoksi myös Hilton on kutsuttu juhliin.