Somekaunotar nousi rantavedestä – keltaiset bikinit loistivat kuin majakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Upean kaunottaren suosio kasvaa varsinkin hänen kuumina kuviensa ansiosta.

Nyt Jordan on keikistellyt sosiaalisessa mediassa jakamallaan videolla keltaisissa bikineissä, jotka yllään hän nousee rantavedestä kuin Bond-kaunotar ikään. Vaikutusta lisää se, että video on kaiken lisäksi hidastettu. Video on kuvattu Puerto Ricon Culebrassa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.