Iida ja Renne Korppila: Avioero!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen vuotta yhtä pitäneet ja viisi vuotta naimisissa olleet suomalaiset viihdetähdet Iida Ketola ja Renne Korppila ovat ilmoittaneet sosiaalisessa mediassa lähtevänsä eri teille elämässään. Kaksikon eroon ei liity draamaa tai kolmansia osapuolia.

– Yksi luku elämässä saapuu päätökseensä. Minä ja Iida haemme avioeroa. Mutta älkää surko tai säälikö, tämä on hyvä asia, joka tapahtuu yhteisymmärryksessä. Kuljimme hienon matkan. Siihen mahtui paljon ikimuistoisen upeita kokemuksia ja kasvua. Ja lopulta myös kasvaminen erilleen. Sen hyväksyminen oli lopulta helpotus, Korppila sanoo.

Juontajana ja yrittäjänä työskentelevä 31-vuotias IIda Ketola on elänyt koko tähän astisen aikuisikänsä Rennen kanssa. Hän oli 19-vuotias tavatessaan miehen ensimmäistä kertaa. Hän tuli tunnetuksi vuoden 2009 Big Brotherista. Renne Korppila on puolestaan entinen radiojuontaja, joka työskentelee kuntosaliohjaajana ja kahvilayrittäjänä.

– Nyt jatkamme eri suuntiin. Uskon että me molemmat löydämme uuden onnen. Ja mikään ei muuta sitä että olet yksi elämänmatkani tärkeimmistä ihmisistä, 44-vuotias Korppila tiivistää.