Japaniin avattiin e-urheilijoiden kuntosali

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E-urheilu on vuosien aikana noussut miljoonien ihmisten eri puolilla maailmaa seuraamaksi lajiksi, jonka ympärillä pyörivät isot rahat. Nyt Japaniin on jo avattu ainutlaatuinen e-urheilijoille suunnattu ikioma kuntosali.

Tokioon avattu Esports Gym ei pidä sisällään painoja, kuntopyöriä ja muita perinteisiä kuntosalilaitteita. Sen sijaan sali tarjoaa e-urheilijoille mahdollisuuden pelata suosituimpia pelejä huipputason PC-tietokoneilla. Lisäksi pelaajilla on Japan Today -lehden mukaan mahdollisuus saada valmennusta pelaamiseen.

Tokyo Metro -liikenneyhtiön ja E-urheiluopetukseen keskittyvän Gecipen ylläpitämä Esports Gym on tarkoitettu niin ammattilaisille kuin aloittelijoillekin. Kolmen tunnin PC-vuoro maksaa kuntosalilla noin 11 euroa, kuukauden jäsenyys alkaen 42 euroa ja valmennettavana oleminen noin 20 euroa tunnilta.