Janni Hussi hyppäsi bikineissä hyytävään järveen – tekisitkö perässä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittua Aamulypsy-ohjelmaa Radio Suomipopilla juontava Janni Hussi on kevään mittaan esitellyt sosiaalisessa mediassa miten hän on käynyt uimassa avannossa. Laji on saanut viime vuosina paljon lisää harrastajia, mutta edelleen valtaosa suomalaisista pysyy kaukana avannoista.

Jäiden lähdöstä on vain viikkoja, ja nyt Janni Hussi on jo päässyt eroon talviturkistaan. Hän nimittäin päätti hypätä vapun tiimellyksessä bikineissä hyytävään veteen. Tavallisesti avantoon mennään melko rauhassa, mutta lähes yhtä kylmään järveen Janni ponkaisi näyttävällä pommilla. Katso video hypystä alta.

Taannoin Janni paljasti Cheekin opastaneen hänet vuonna 2012 Instagramin pariin, koska se oli hänestä seuraava juttu. Nykyisin Hussi onkin jo aktiivinen somettaja ja jopa hänen mummonsa seuraa lapsenlapsensa tekemisiä juuri Instagramin kautta. Janni ihmetteli miten joku olisi voinut vuonna 2012 uskoa, että sosiaalisella medialla pystyisi joskus vielä elättämään itsensä.