Kiti Kokkosen puutarhaunelma naurattaa – ei mennyt kuin Strömsössä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Putous-ohjelmassa suursuosiota Tanhupallona niittänyt näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisee ahkerasti arkikuvia sosiaalisessa mediassa. Naisen maanläheinen ote elämään saa hyvälle tuulelle. Kokkoselle onkin kertynyt yli 152.000 seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Ihastuttavasta kodistaan runsaasti piha- ja puutarhakuvia julkaissut Kiti Kokkonen on nyt esitellyt istuttamaansa krookusmerta pilke silmäkulmassa. Hänen tarkoituksenaan oli saada keväiselle pihalle kukkia, jotka nousevat ennen varsinaista nurmikkoa. Nainen istutti kukat muutama vuosi sitten.

Hän esittelee kameralle harmaata pihaa, jossa ei näy kukan kukkaa. Puutarhavinkkiin voi samaistua kuka tahansa puutarhan omistava, sillä kaikki istutustyöt eivät mene nappiin. Ehkäpä ensi kerralla!