Toista lasta odottava Anna Puu esitteli muhkean raskausvatsaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Anna Puu paljasti joulukuussa odottavansa lasta. Tähdelle itselleen kyseessä on toinen lapsi, mutta vauvan isälle Jukka Immoselle esikoinen. Nyt hän on esitellyt somessa raskautensa edistymistä.

Vappuna julkaistussa Instagram-kuvassa Anna Puu nähdään poseeraamassa ilmapallo kädessään. 39-vuotias laulaja-lauluntekijä paljastaa vappusuunnitelmiinsa kuuluneen nakkien ja perunasalaatin syöminen ja remontoinnin jatkaminen.

– Mitä enemmän vappupalloja, sitä parempi!, Anna Puu vitsaili kuvatekstissä.

Anna Puu ja tuottaja Jukka Immonen ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien. Tähden huhuttiin taannoin lähtevän mukaan Vain elämää -sarjan uudelle tuotantokaudelle, mutta hän itse torppasi väitteet nopeasti. Annalla on nimittäin laskettu aika samalla viikolla, kun tuotannon kuuluisi alkaa.