Ashley Benson esitteli hampurilaisen kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Ashley Benson on tullut monille tutuksi Valehtelevat Viettelijät -sarjasta. Nainen on ollut myös paljon otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi oltuaan suhteessa ensin huippumalli Cara Delevingneen ja sen jälkeen räppäri G-Eazyyn. Ashley julkaisee ajoittain näyttäviäkin poseerauksia sosiaalisessa mediassa.

Nyt näyttelijäkaunotar nähdään esittelemässä hampurilaista Instagramissa julkaisemassaan kuvassa. Hän tekee sen kuitenkin bikineissä, joten päähuomion varastaa jokin aivan muu kuin kuvassa nähtävä hampurilainen. Myös seurapiirikaunotar Paris Hilton totesi ystävänsä kuvan yhteydessä, että näky on hänen mielestään kuuma.

Ashley Benson seurusteli ensin kaksi vuotta Cara Delevingnen kanssa ja sen jälkeen yhdeksän kuukautta G-Eazyn kanssa. Naisen mielestä on tärkeää, että hänen rakkauselämänsä pysyy mahdollisimman yksityisenä. 31-vuotias tähti pitää suhteita enemmän pyhänä kun tärkeät hetket pysyvät vain kahdenkeskeisinä. Benson ei kuitenkaan voi vaikuttaa paparazzien nappaamiin kuviin, minkä vuoksi suhteista lopulta tulee aina julkisia ainakin osittain.