Pori Jazz on peruttu – tilalla järjestetään konserttisarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronatilanne on jälleen johtanut yhden odotetun suurtapahtuman peruuntumiseen. Pori Jazz -festivaaleja ei suunnitelmista poiketen järjestetä Porin Kirjuriluodossa 9.-17. heinäkuuta.

Jazz- ja rytmimusiikin ystäville tarjotaan kuitenkin Kirjurinluodon Lokkilavalla heinäkuussa musiikkia varsinaisen Pori Jazzin peruuntumisesta huolimatta. 15.-17. heinäkuuta järjestettävässä Pori Jazz soi taas -konserttitsarjassa esiintyvät muun muassa Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement, Verneri Pohjola Quartet, Dusty Springfieldin tuotantoa suomeksi esittävä Aili Ikonen & Juka Perko Avara, Timo Lassy ja Quintessence.

Varsinainen Pori Jazz järjestetään seuraavan kerran kesällä 2022. Tämän ja viime vuoden peruutettuihin tapahtumiin ostetut liput käyvät sellaisinaan ensi vuoden Pori Jazz -festivaaleille. Liput voi myös palauttaa.