Britney Spears sekoili Instagramissa – faneilla hämmentävä tulkinta julkaisuista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Briney Spears on ollut 12 vuotta isänsä, Jamie Spearsin holhottavana. Isä on väittänyt tyttärensä kärsivän muun muassa dementiasta, vaikka laulajatar on vasta 39-vuotias. Oikeudessa käydään kiistaa siitä, kuka toimii naisen holhoojana.

Britney ei tahdo isäänsä tehtävään. Tämän innoittamana on syntynyt #freebritney-liike, jossa laulajan fanit epäilevät naisen olevan alistettuna ja vankina Jamie-isän ikeen alla. On väitetty, että Britney lähettää salaisen nerokkaita avunpyyntöjä koodikielellä sosiaalisen median avulla.

Viimeisin päivitys on erittäin sekava. Britney Spears poseeraa cowboy-patsaan kanssa ja kertoo siitä, kuinka tapasi patsaan ensimmäisen kerran. Kuvassa ei ole muita ihmisiä, eikä naisen ole nähty poistuvan kotoaan paparazzien kuvaamana, joten fanit ovat ihmeissään kokonaisuudesta. Naisen sosiaalisen median tiimi on kertonut, että Britney tekee julkaisunsa itse.