Suomiräppäri Joacim artistiksi syöpädiagnoosin myötä: ”Purin ne tunteet paperille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoelta tuleva 18-vuotias artisti on tehnyt musiikkia jo neljän vuoden ajan ja ensimmäinen albumi on pian valmis. Spotifyssä jo mukavasti huomiota saanut Joacim julkaisee nyt uuden singlensä Turhanlaulaja.

Stara tapasi nuoren miehen ja tiedusteli hänen kuulumisia ja tulevaisuuden suunnitelmia. Räppärilupaus aloitti uransa jo 14-vuotiaana, kun hän halusi purkaa tunteitaan syöpään sairastumisen jälkeen.

– Kesällä tulee viisi vuotta siitä kun sairastuin syöpään. Purin ne tunteet paperille ja sitten yksi asia johti toiseen. Sain mahdollisuuden äänittää niitä ja sen jälkeen olen julkaissut neljä kappaletta. Ne olivat kaikki sellaisia tsemppihenkisiä kappaleita, Joacim kertoi Staralle.

Joacim on jo ehtinyt keikkailemaan eri kokoisille yleisöille, ja festarilavoillakin on jo tullut esiinnyttyä.

– On ollut muutamia festareita ja sitten vähän pienempiä tapahtumia. Ne ovat kaikki olleet aika siistejä kokemuksia ja ovat opettaneet aina vetämään paremmin seuraavalla keikalla. On ollut mahtavaa, kun jengi on tullut ottamaan kuvia ja pyytämään nimmareita. Tuli tosi hyvä fiilis, kun joku tuli ensimmäisen kerran hakemaan nimmarin ja kuvan.