Ravintolaan vapautettiin tuhat torakkaa – taustalla rikollisjärjestön kosto

Ohhoh! · Tim Isokivi

Taiwanilaisessa ravintolassa todistettiin maanantaina epätavallista ja monien asiakkaiden ruoat todennäköisesti väärään kurkkuun saanutta tilannetta. Taipeissa sijaitsevaan G House -ruokaravintolaan vapautettiin yli tuhat tuholaista paikallisen rikollisjärjestön toimesta.

Välikohtaus tallentui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi turvakameran ansiosta. Videolla kaksi mustiin pukeutunutta miestä ilmestyy G House Taipei -ravintolaan maanantai-iltana. He vapauttavat mukanaan olleista pusseista lattialle yli tuhat torakkaa ja pakenevat nopeasti paikalta.

Ravintolassa oli tekohetkellä käynnissä poliisien kokous, mutta välikohtausken ei uskota liittyneen siihen. Sen sijaan viranomaiset uskovat torakkavälikohtauksen olleen Bamboo Union -rikollisjärjestön kostotoimenpide, sillä G House Taipein omistajan epäillään olleen järjestölle velkaa rahaa. Focus Taiwan -uutissivuston mukaan poliisit ovat sittemmin pidättäneet viisi epäiltyä tapaukseen liittyen.