Kim Basingerin mallitytär bikineissä: ”Uskomattoman vapauttavaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ireland Baldwin on kahden Hollywood-tähden, Kim Basingerin ja Alec Baldwinin tytär. Toisin kuin hänen kuuluisat vanhempansa, on 25-vuotias tähti kuitenkin päätynyt näyttelemisen sijaan luomaan uraa mallina. Hänet on nähty muun muassa Guess ja True Religion Jeans – vaatemerkkien kampanjoissa.

Ireland Baldwin on ahkera sosiaalisen median käyttäjä, ja hän jakaa usein kuvamateriaalia itsestään Instagramissa. Nyt tähti nähdään poseeraamassa leopardikuvioiset bikinit päällään. Samalla hän halusi puhua hieman faneilleen oman itsensä hyväksymisen tärkeydestä.

– Tietoisku: On uskomattoman vapauttavaa lakata huolehtimasta mitä muut ajattelevat sinusta ja vapautua niiden ajatusten kahleista, mitä voit tehdä saadaksesi muut ihmiset pitämään sinusta!, Ireland Baldwin julisti tuoreen Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä.