Lais Ribeiroa lapsena kiusanneet varmasti katuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro on tehnyt jo pitkään menestyksekästä malliuraa. Kaunotar on tullut monille tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin muotinäytöksistä, mutta nainen on poseerannut myös muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

Lais Ribeiro on saanut itselleen myös vaikuttavan 2,2 miljoonan ihmisen seuraajajoukon Instagramissa. 30-vuotias kaunotarta haukuttiin kertomansa mukaan lapsena rumaksi kiusaajien toimesta. Nykyisin supermallina toimivan Ribeiro kiusaajat varmasti katuvat nykyisin ilkeitä sanojaan.

Lais Ribeiro julkaisi itsestään upean kolmen kuvan sarjan, jossa nainen nähdään luonnon helmassa rinnat paljaana. Tyylikkäissä kuvissa tähdelle on laitettu pitkät hiustenpidennykset, joiden avulla nainen saa rintansa kahdessa kuvassa peitettyä. Viimeisessä otoksessa Ribeiro on kuitenkin siirtänyt hiukset olkansa taakse ja peittänyt ylävartalonsa käsillään.