Martina Aitolehti sai kutsun MM-kilpailuihin: ”Mun isoin unelma on käymässä toteen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkis ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on innokas urheilija. Hän on testannut kisakuntoaan viimeksi maaliskuussa Dubaissa järjestetyssä Ironman-kilpailussa. Nyt hän on lunastanut tuloksellaan paikan maailmanmestaruuskilpailuihin.

– Illalla just ennen nukkumaanmenoa sain meilin, missä ilmoitettiin, että olen ansainnut Dubain kisasta paikan IRONMAN 70.3 WORLD CHAMPIONSHIP kisoihin, mitkä käydään syyskuussa 2021, Martina Aitolehti hehkuttaa Instagramissa.

Kyseessä on naisen suurin unelma ja se on nyt käymässä toteen. Hän kertoi, että oli juuri ehtinyt pohdiskelemaan vuoden kisakalenteria.

– Siis tämä ihana hullu elämä kyllä osaa yllättää just sillon kun sitä vähiten odottaa!