Partavillitys leviää maailmalla – apinan häntä on hulvaton nettitrendi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viiksityyleille on lukuisia nimiä aina mursuviiksistä kalapuikkoihin. Partatyyli voi puolestaan olla sängestä aina ZZ topiin asti. Nyt netissä leviää villitys, jossa miehet ovat ajaneet kasvokasrvoituksensa muistuttamaan apinan tai kissan häntää.

Villitys ei kuitenkaan ole alkanut tänä vuonna, vaan ensimmäiset merkit apinan häntää muistuttavasta parrasta löytyvät lähes kymmenen vuoden takaa. Trendi oli tehdä läpimurron muutama vuosi sitten, mutta jäi lopulta pienen piirin vitsiksi. Nyt se on lyömässä läpi.

Ideana on, että parta ajetaan toiselta puolelta viiksien ja leuan väliltä. Toiselle puolelle kasvoja karvoitus trimmataan siten, että se jatkuu yhtenäisenä. Ihmiset ovat moittineet tyyliä typeräksi, mutta joidenkin mielestä se on hauska piristys naamatauluun.

Monkey Tail