Sean ”Diddy, Puffy, P. Diddy, Puff Daddy, Brother Love” Combs sai uuden nimen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemoguli ja räppäri Sean Combs on mies, joka on vaihtanut taiteilijanimeään useasti uran aikana. Pari vuotta sitten hän kertoi olevansa jatkossa Love tai Brother Love. Nyt Love-nimi näkyy myös miehen ajokortissa.

Sean Combs sanoi pari vuotta sitten, että fanit voivat kutsua häntä nimellä Love. Nimenvaihtoprosessi on nyt edennyt siihen pisteeseen, että liite näkyy myös miehen ajokortilla. Hän on julkaissut kortistaan kuvan nettiin.

Artisti on käyttänyt lukuisia eri taiteilijanimiä uransa aikana. Newyorkilainen Sean John Combs sai Puff-lempinimen lapsena, koska puhisi kiukkuisena ollessaan. Miehellä on oma vaatemerkki nimeltään Sean John. Hän asuu nykyään Yhdysvaltojen Floridassa.