Coco Austinin jättimäiset pakarat käänsivät katseet – ja näkemistä riitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Nicole Coco Austin tunnetaan räppäri Ice-T:n vaimona ja muodokkkaana perheenäitinä, mutta kulissien takana hän on kuitenkin pullantuoksuinen perheenäiti.

Tällä kertaa Coco on päässyt poseeraamaan rohkeissa kuvissa hotellinsa uima-altaalla Bahamalla. Hän nautiskeli ystäviensä kanssa Grand Hyatt Baha Marin palveluista ja päätti pulahtaa samalla uimaan häviävän pienissä bikineissä. Niiden ansiosta jättimäiset maailmankuulut pakarat nousivat pääosaan. Kuvansa yhteydessä Coco totesi leikkivänsä altaalla kuin isot tytöt.

Nicole Coco Austin tuli suurelle yleisölle tunnetuksi rohkeista somekuvistaan, mutta aivan viime aikoina niiden määrä on hieman vähentynyt. Perhe-elämään räppäri Ice-T:n ja perheen Chanel-tyttären kanssa nykyisin keskittyvä Coco nähdään kuitenkin ajoittain hyvinkin näyttävissä kuvissa.