Henkivartijan väite: ”Michael Jackson ennusti pandemian”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmennyt poptähti Michael Jackson oli omalla tavallaan nykyajan tyylin edelläkävijä, sillä hänet nähtiin usein julkisuudessa kasvomaskiin pukeutuneena jo kauan ennen koronapandemiaa. Maskin käytön syyksi on epäilty niin tähden halua suojata yksityisyyttään, ihottumaa aiheuttaneita terveysongelmia kuin bakteerikammoakin.

Nyt Michael Jacksonin henkivartijana työskennellyt Matt Fiddes on tarjonnut hieman toisenlaista syytä tähden tavalle käyttää kasvomaskia julkisuudessa. Hänen mukaansa Jackson ennakoi katastrofaaliset mittasuhteet saavan taudin leviävän vielä joskus maailmassa. Fiddesin mukaan tähti käytti tästä syystä maskia häneen kohdistuneesta pilkasta huolimatta.

– Jackson tiesi luonnonkatastrofin olevan vain ajan kysymys. Hän oli erittäin tiedostava ja ennusti aina meidän saattavan kuolla sukupuuttoon koska tahansa, että jokin leviävä pöpö saattaisi aiheuttaa sen, Fiddes kuvaili The Sun -lehden mukaan.

– Hän sanoi: ”Matt, en voi sairastua enkä voi pettää fanejani. Minulle on buukattu esiintymisiä. Olen tällä planeetalla erityisestä syystä, enkä voi pilata ääntäni. Minun täytyy pysytellä terveenä, en tiedä mitä minuun voi tarttua tänään enkä tiedä mitä kaikkea voin levittää eteenpäin”, Fiddes paljasti.