Transbimbodominan omituinen tempaus ihmetyttää – maalasi itsensä pinkiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poikana syntynyt, mutta naisena elävä glamourmalli Ivana Vladislava on tunnustanut olevansa koukussa plastiikkakirurgiaan. Hän on muokannut kehostaan yltiöseksikkään silikonibimbon, joka elättää itsensä seksidominan töitä tehden.

Nyt nainen on julkaissut erikoisen kuvan Instagramiin. Hän on kuvassa kauttaaltaan pinkki, sillä iho on maalattu hehkuvan kirkkaaksi vaaleanpunaiseksi. Hän on kuin fantasiamaailman nukke.

Saksalainen seksidomina Ivana Vladislava on ollut ahkerasti esillä Instagramin tilillään. Syynä on naisen esittelemät muotiluomukset, joihin hän on satsannut vaatekaappiaan täyttäessä. Hän on esitellyt muotitalojen asukokonaisuuksia silikonilla pumpatun vartalonsa avulla.