Karlie Kloss sai esikoisensa – miehen julkaisema kuva poistettiin nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaateketjun riveistä monille tutuksi tullut huippumalli Karlie Kloss vahvisti lokakuussa sosiaalisessa mediassa seuraajilleen, että hän on raskaana. Raskaudesta ehdittiin uutisoimaan jo aiemmin, mutta pariskunta päätti pitää tiedon itsellään ja odotteli ennen kuin he olivat valmiita kertomaan raskaudesta itse.

Karlie Kloss on sittemmin saanut ensimmäisen lapsensa aviomiehensä Joshua Kushnerin kanssa. 28-vuotias mallikaunotar on jakanut melko vähän päivityksiä raskaudestaan eikä ole etenkään loppuraskauden aikana julkaissut vatsastaan kuvia. Tuore isä Joshua Kushner kertoi ilouutisen esikoisensa syntymästä omalla Instagram-kanavallaan.

Joshua Kushner julkaisi lapsesta kuvan, jossa vauva makaa peittoihin käärittynä vaaleansininen myssy päässään. ”Tervetuloa maailmaan”, Kushner kirjoitti kuvatekstissään. Sittemmin päivitys kuitenkin poistettiin nopeasti, ja vasta huhtikuussa Kloss julkaisi aiheesta ensimmäisen päivityksensä.