Mies korvasi polkupyörän renkaat sirkkelinterillä – ajeli niillä jäätä pitkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Polkupyörille on tunnetusti olemassa liukkailla keleillä ajamista helpottavia nastarenkaita, mutta eräs insinööri päätti varustaa kulkuneuvonsa toisenlaisilla apuvälineillä. Hän korvasi pyörän renkaat suurikokoisilla sirkkelin terillä.

The Q -nimellä esiintyvän miehen erikoiseen projektiin tutustutaan Youtubessa julkaistulla videolla. Siinä nähdään yksityiskohtaisesti, kuinka hän muuntaa kaksi suurikokoista sirkkeliä renkaiksi ja asentaa ne polkupyöräänsä kiinni.

Sirkkelipyörän ollessa valmis The Q koeajaa ajoneuvoaan järven jäällä. Pyörä tosin vaatii vielä hieman muokkaamista, ennen kuin sillä voi sujuvasti ajaa liukasta pintaa pitkin. Samainen insinööri on selkeästi mieltynyt polkupyörien tuunaamiseen erikoisilla tavoilla, sillä hän on aikaisemmin muun muassa korvannut sellaisen renkaat juoksukengillä.