Minna Kuukka voitti Suomen MasterChef VIP -kilpailun – 10 000 euroa syöpätutkimusrahastolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radiotoimittaja Minna Kuukka voitti MasterChef VIP -finaalissa. Hän raivasi tiensä tuomariston sydämeen kokkaamalla alkupalaksi lohicarpaccion ja pääruoaksi sous vide -kypsennettyjä täytettyjä broilerin rintafileitä itse tehdyn yrttisen fetapastan kera.

Tuomaristossa voitosta päättivät televisiokokkikolmikko Sikke Sumari, Tomi Björck ja Kape Aihinen. MasterChef-tittelin lisäksi Minna pääsi lahjoittamaan 10 000 euroa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Hän valitsi lahjoituskohteekseen Helsingin yliopiston syöpätutkimusrahaston.

– Tutkimusryhmät tekevät tärkeää työtä, jotta hoito ja tutkimus kehittyvät ja on hienoa, että näin välillisesti kokkailuni voi tukea heidän työtään, Minna perustelee valintaansa.