Sani häädettiin julkisten Big Brotherista – salatehtävä alkoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -julkkiskausi on parhaillaan täydessä käynnissä. Kuluva kausi kestää vain 19 päivää, joten talosta häädetään nyt asukkaita totuttua useammin. Tänään talosta passitettiin kotimatkalle jo neljäs asukas viikon sisään.

Eilen talosta häädettiin Rosa Meriläinen, joka seurasi aiemmin poistettuja Miss Helsinki Kelly Kalonjia ja mäkihyppääjä Toni Niemistä. Tänään häätöäänestyksessä olivat Saija ”Sani” Aartela, Sedu Koskinen ja Nina Mikkonen.

Talosta häädettiin tänään lopulta Aikakone-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Sani. Tuotantotiimi mukaan Sani hävisi äänestyksen vain pienellä marginaalilla Seduun. Sedu ja Nina saivat ennen taloon pelaamistaan salatehtävän. Siinä heidän oli määrä salakuljettaa joukko hedelmiä taloon ja piilotettava ne taloon ilman, että muut asukkaat huomaavat asiaa. Palkinnoksi asukkaat saavat 10 kiloa hedelmiä.

Eilinen Rosa Meriläisen häätäminen oli kova paikka erityisesti tubettaja Roni Backille, joka paheksui sitä, että Meriläisen äänekäs kuorsaaminen oli saanut muut asukkaat nimeämään Rosan häätöäänestykseen.