15-vuotias tunnusti ampuneensa räppäri Pop Smoken – halusi ryöstää Rolexin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohdanteista uraa tehnyt räppäri Pop Smoke kuoli traagisesti helmikuussa 2020 jouduttuaan ammutuksi kotonaan. Mediassa spekuloitiin, oliko kyseessä pieleen mennyt ryöstö vai tarkoituksellinen murha. Poliisi pidätti sittemmin viisi ihmistä, joiden epäiltiin liittyvän tapaukseen.

Nyt poliisi on paljastanut Pop Smoken joutuneen 15-vuotiaan tappamaksi. Teini on myöntänyt vankilassa ampuneensa räppäriä kolmesti Baretta-käsiaseella. Ampuja oli yksi Pop Smoken Hollywoodissa sijainneeseen Airbnb-vuokrakotiin murtautuneista nuorista, jotka halusivat varastaa tähden Rolex-kellon ja muita koruja.

Pop Smoken kerrotaan olleen suihkussa ryöstäjien saavuttua paikalle ja vaadittua häntä luovuttamaan korunsa. Alkuun vaatimukseen suostunut räppäri päätyi taistelemaan nuoria vastaan, minkä seurauksena yksi ryöstäjistä ampui häntä. Ryöstäjät pakenivat lopulta paikalta pelkkä Rolex mukanaan, ja myivät sen XXL-lehden mukaan myöhemmin 2 000 dollarin hintaan.