Jannika B raskaana – somepäivitys ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaislaulaja Jannika B ja Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen odottavat toista lastaan. Vain elämää -kaudella taannoin mukana ollut Jannika kertoi iloisesta perheuutisesta sosiaalisessa mediassa sopivasti äitienpäivänä.

Instagramissa julkaistussa kuvassa nähdään Jannika vatsa paljaana ja vatsaan on piirretty suuri sydän. Taustalla Toni Wirtanen telmii perheen tyttären kanssa. Toni kertoi omassa vastaavassa päivityksessään myös

– Hei, me lisäännytään! Hyvää äitienpäivää meille monenlaisille äideille ja äidinmielisille! Erityisesti omalle äidilleni, jonka takia osaan olla paras mahdollinen äiti tyttäre(i)lleni, Jannika kirjoitti kuvansa yhteydessä.

– Hey! Ho! Let’s lisäännytään! Näin äitienpäivän boogiessa on osuva paikka kertoa, että vaimostani tulee syssymmällä toistamiseen äiti ja minusta isä. Vaikea on keksiä mitään parempaa käyttöä kaljupäiselle äijänrotjakkeelle, kuin olla kuperkeikkatelineenä ja nyt tätä hommaa saa tehdä sitten tuplasti! Parasta ä-päivää kaikenlaisille äideille, Toni Wirtanen kirjoitti.