Temptation Islandin Mira paljasti: ”Mieleen tulivat ne tappouhkaukset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -realitysarjassa taannoin mukana ollut ja peittojen heiluttamisella kohun aiheuttanut fitness-kaunotar Mira Ahola sai sittemmin osakseen kohtuuttoman rajua kritiikkiä.

Nyt Mira paljasti äitienpäivän päivityksessään asiaa hieman tarkemmin. Hän pohti somessa koska oli viimeksi käynyt kotonaan ja paljasti miksei ole käynyt Oulussa puoleentoista vuoden ajan. Vuosi 2020 meni myös Miralta koronakriisin kourissa, mutta samalla muistuivat mieleen toisenlaiset vakavat asiat.

– Tätä kirjoittaessani mieleen tulivat ne tappouhkaukset siitä, että jos tulen mestoille, mut tapetaan siellä. Eli olen kyllä sinne ilmoittanut meneväni ja mennytkin viime vuonna! Kyllä sitä tuli elettyä sellaisessa sumussa, ja varmasti mieleni suojeli/lee minua tuolta ajanjaksolta pyyhkimällä sen pois suurimmaksi osaksi tietoisuudesta, Mira kirjoitti.

Samalla hän kertoi, että aikoo suunnata Ouluun tulevana kesänä ja harmitteli kaupungin olevan niin kaukana, ettei sinne tule lähdettyä viikonlopuksi. Siviilissä Mira Ahola on fitness-kaunotar, joka on nähty myös kilpa-areenoilla. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Mira poseeraa somekuvissaan esimerkiksi fitness-areenoilla.