Pettämiskohun Tristan Thompson palkkasi asianajajan – valehteliko somemalli suhteen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagram-malli Sydney Chase julisti hiljattain Adam John Grandmaisonin podcastissa, että nainen olisi harrastanut seksiä NBA-tähti Tristan Thompsonin kanssa. Hän väitti olleen miehen kanssa salasuhteessa. Nyt asiaa ryhdytään ratkomaan oikeudessa.

Tristan Thompson on tehnyt viime vuosina kaikkensa voittaakseen realitytähti Khloe Kardashianin luottamuksen takaisin. Nyt ilmi tullut uskottomuussotku on aiheuttanut ylimääräistä stressiä kaikille osapuolille. Tristan ei aio jäädä katsomaan toimettomana maineensa ryvettymistä, vaan on palkannut avukseen lakimies Marty Singerin, Page Six uutisoi.

Singer on lähettänyt podcastin yhtiölle ukaasin, jossa sen lähettämä jakso vaaditaan poistamaan valheellisen sisällön johdosta. Sydney Chasen on väitetty keksineen koko jutun ja naista syytetään valehtelusta. Singerin mukaan suhdejuoru on tuulesta temmattu ja silkkaa mielikuvitusta. Naisen väitetään tekaisseen Thompsonilta saamansa viestit. Koripalloilijan lakitiimi väittää naisen halunneen ainoastaan julkisuutta, jotta saisi oman realityohjelman samasta tuotantoyhtiöstä kuin Blac Chyna.