Mandy Moore sädehtii upeissa kuvissa – esitteli raskausvatsaansa viimeisillään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensimmäistä lastaan odottanut laulaja ja näyttelijä Mandy Moore julkaisi taannoin upeita kuvia ollessaan viimeisillään raskaana. Tähti julkaisi Instagram-kanavallaan upeita poseerauksia, jossa hän esitteli pyöristynyttä raskausvatsaansa.

– Odottelemme edelleen sitä, että pikkumies päättäisi ilmaantua paikalle. Odotus on lähes kestämätöntä. Heti kun olet valmis sir, Mandy Moore kirjoitti tuolloin kuvaansa.

Mandy Moore poseerasi valkoisessa kauluspaidassa ja vaaleanpunaisessa kauniin tyttömäisessä mekossa. Aiemmin Mandy Moore ilmoitti, että hänen verihiutaleidensa määrä oli pudonnut huolestuttavalla tavalla. Nainen kertoi joutuneensa diagnoosin vuoksi muuttamaan omaa synnytyssuunnitelmaansa, mutta hän ei kertonut mihin synnytystapaan hänen kohdallaan oli päädytty.

This Is Us -hittisarjassa näytellyt laulaja Mandy Moore meni kihloihin Taylor Goldsmithin kanssa kolme vuotta sitten seurusteltuaan miehen kanssa ensin kaksi vuotta. Marraskuussa 2018 pariskunta meni naimisiin ja viime vuonna onnellinen aviopari ilmoitti odottavansa perheenlisäystä. Viime viikkoina kaunotar on poseerannut pienokaisensa kanssa ja iloinnut äitiydestä.