Vankila uhkaa Amber Heardia – epäillään lavastaneen Johnny Deppin pahoinpitelyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä pahoinpitelystä. Depp on puolestaan väittänyt, että tilanne on ollut päinvastainen ja hän haluaa puhdistaa maineensa.

Nyt poliisi on aloittanut tutkinnan Amber Heardin pahoinpitelyväitteistä, koska paikalle ensimmäisenä soitetut poliisit eivät nähneet mitään poikkeuksellista. Los Angelesin poliisipartio sai vuonna 2016 hälytyksen Amber Heardin kotiin, jossa nainen kertoi näyttelijämiehensä Johnny Deppin pahoinpidelleen hänet.

Poliisien haalarikameroiden taltiointi on tutkittu tarkkaan, eikä siinä ole viitteitä pahoinpitelystä. On pohdinnan alla, lavastiko nainen pahoinpitelynsä. Mikäli näin on, saattaa Heard joutua neljäksi vuodeksi vankeuteen.

– Amber Heard ja hänen ystävänsä Rocky Pennington lavasti rikospaikan 21. toukouuta 2016 todistaakseen Johnny Deppin pahoinpidelleen hänet, kertoo Deppin ystävä Adam Waldman BILD-lehdelle.