Diili-voittaja Sointu Borg sijoitti kryptovaluttoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Diili-ohjelman voittajaksi selvisi äskettäin päättyneellä tuotantokaudella Sointu Borg, joka on sittemmin kertonut sosiaalisessa mediassa aktiivisesti työstään ja kuulumisistaan. Nyt Sointu kertoo kiinnostuneensa kryptovaluutoista toden teolla.

– Tein kulkaa ihka ensimmäisen bitcoin-sijoitukseni! Todella maltillisen sellasen, mutta haluun hieman testailla, että miten tää homma toimii. Moni tuttavapiirissä on uppoutunut näihin aiheisiin jo aikapäiviä sitten ja tätä kautta myös oma kiinnostus on herännyt, Sointu kertoo sosiaalisessa mediassa.

Borg kertoo, että kryptovaluuttojen logiikka on viimein alkanut avautua ja päivityksensä mukaan hän on nyt tehnyt ensimmäisen oman sijoituksensa. Kuvansa perusteella Sointu lähti markkinoille todella maltillisella noin 20 euron panostuksella, joka sekin on jaettu Bitcoinin, Ethereumin ja Litecoinin kesken.

Päivityksensä yhteydessä Sointu muistuttaa, että kryptovaluutat ovat erittäin korkean riskin tuotteita.