Nicki Minaj’n poseeraus räjäytti Crocs-kenkien myynnin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Nicki Minaj on totuttu näkemään rohkeissakin kuvissa, mutta tähden tuore otos on noussut otsikoihin hieman yllättävämmissä merkeissä. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat pinkin sävyiset kuvat lisäsivät Crocs-muovikenkien kysyntää hurjalla tavalla.

Nicki Minaj poseeraa tuoreissa Instagram-kuvissaan vailla rihman kiertämää, peittäen intiimialueensa sydämen muotoisilla tyynyillä. Räppärin kaulaa ja käsiä koristavat lukuiset korut, ja hänen jaloissaan nähdään vaaleanpunaiset Crocsit. Kuvat keräsivät alle vuorokaudessa miljoonia tykkäyksiä.

Page Six Style -sivuston mukaan Nicki Minajin tuoreet kuvat aiheuttivat jopa 4 900 prosentin piikin vaaleanpunaisten Crocs-kenkien myynnissä. Kiinnostus kenkiä kohtaan oli niin suurta, että Crocsin viralliset sivut jopa kaatuivat hetkeksi. Minajin lisäksi lukuisat muutkin räppärit poptähdet, kuten Post Malone, Justin Bieber, Bad Bunny ja Questlove, ovat edustaneet julkisuudessa Crocseissa.