Lauri Ylönen asuu Havaijilla – tunnelma juuri niin rento kuin voi kuvitella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Rasmus -yhtyeen laulaja Lauri Ylönen asuu nykyään keskellä Tyyntä valtamerta sijaitsevassa Havaijin osavaltiossa. Hän on asunut sitä ennen Yhdysvaltojen mantereella Kaliforniassa, mutta muutti perheensä kanssa Honolulun lähelle kokeilumielessä.

– Käytiin kyläilemässä Havaijilla. Huomattiin, että tämähän on aika kiva paikka ja mietittiin, että kokeillaanko asua täällä vähän aikaa, 42-vuotias laulaja kertoi Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Havaijilla on oma, rento tunnelmansa. Palmupuiden ja aaltojen katveessa ei ole kiirettä ja yhteisöllisyys korostuu. Ylönen on samaa mieltä ja kertoo, että saariryhmällä on oma sykkeensä. Hän kaipaa ulkomailla asuessaan ainoastaan perisuomalaisia ruokia ja karkkia.