Ryöstäjä vaati nugetteja McDonald’sissa – sai saaliiksi McMuffinin

Ohhoh! · Tim Isokivi

McDonald’s-ravintolaan aidonnäköisen tekoaseen kanssa iskenyt 22-vuotias mies on tuomittu teostaan kuuden vuoden vankeusrangaistukseen. Rahan lisäksi mies vaati henkilökunnalta ilmaista ruokaa.

Rudi Batten käveli Iso-Britannian Yatessa sijaitsevaan McDonald’s-ravintolaan 8. helmikuuta. Hän varasti kassakoneeta 50 punnan seteleitä ja vaati ravintolapäällikköä avaamaan kassakaapin pidellen asetta hänen ohimollaan. Myöhemmin kävi ilmi, ettei ase ollut aito.

Batten vaati henkilökuntaa antamaan hänelle myös ilmaisia kananugetteja. Tekohetkellä ravintolassa kuitenkin tarjoiltiin vain aamiaista, ja niinpä hänen täytyi tyytyä kahdella nakilla höystettyyn McMuffiniin. Myöhemmin pidätetty Batten myönsi oikeudessa syyllistyneensä lukuisiin rikosnimikkeisiin, uutisoi BBC.