The Rasmus teki paluun tauon jälkeen – uusi kappale julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen The Rasmus -yhtyeen edellisestä albumista tulee vierähtäneeksi tänä vuonna neljä vuotta. Yhtye on kuitenkin valmistautumassa parhaillaan julkaisemaan jälleen uutta materiaalia, josta saadaan nyt esimakua.

Perjantaina 14. toukokuuta julkaistu The Rasmuksen uusi kappale kantaa nimeä Bones. Se on ensimmäinen single yhtyeen tulevalta kymmenenneltä albumilta. Laulaja Lauri Ylönen kertoo tiedotteessa kappaleen kertovan huonosta karmasta, eli siitä minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.

Uuden albumin tuottajana toimii muun muassa Kent, Mew ja Kashmir -yhtyeitä tuottanut Joshua. Sen julkaisun myötä The Rasmus tulee lähtemään maailmankiertueelle, ja Suomessa yhtye tullaan näkemään lähitulevaisuudessa ainakin Seinäjoen Stadionfest -tapahtumassa 21. elokuuta. The Rasmuksen edellinen studioalbumi oli vuonna 2017 ilmestynyt Dark Matters.