Emma Gaalan murskavoittaja Behm: ”Lopputulos useimmiten aika katastrofaalinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajasensaatio Behm teki eilen Emma Gaalassa historiaa voittaessaan yhtenä iltana peräti seitsemän palkintoa. Samaan ei ole pystynyt aiemmin kukaan muu. Joukossa olivat kaikki tärkeimmät palkinnot, kuten Vuoden artisti, Vuoden albumi ja Vuoden kappale sekä yleisön valitsema Emma.

Eilen Behm pääsi siis pitämään seitsemän kiitospuhetta ja vuodatti samalla myös spontaaneja ilon kyyneleitä. Tänään hän julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa oli ehtinyt hieman sulatella historiallista palkintosumaansa. Hieman yllättäen Behm kirjoitti olevansa huono suorissa lähetyksissä, vaikka sitä ei ainakaan eilen huomannut. Kuka tahansa nimittäin herkistyy tällaisen tilanteen edessä.

– Oon erittäin huono suorissa lähetyksissä ja etenkin puheiden pitämisessä – ne suoraan sanottuna aina ahdistaa ja pelottaa, koska lopputulos on useimmiten aika katastrofaalinen. Mutta semmosta se nyt sitten vaan on, Behm kirjoitti.

Laulajatar kertoi eilen koronavuoden aiheuttaneen sen, että hän ei ollut ehtinut juuri keikkailla läpimurtovuonnaan. Näin syntyi erikoinen tilanne, jossa Behm voitti yleisöäänestyksen ilman aktiivista keikkailua.

– Kiitos te ihanat, jotka kuuntelette mun musiikkiani. Ootte aivan uskomattomia ja tuntuu hassulta, ettei vieläkään olla tavattu. Kiitos, että äänestitte ja olette. Tää on nyt vähän tämmönen tietyn periodin päätös. Nyt kohti seuraavaa albumia ja keikkoja! Tehkää omaa juttuanne ja seuratkaa intuitiotanne. Kiitos, Behm kirjoitti.

Pitäessään eilen Emma Gaalassa toiseksi viimeistä kiitospuhettaan Behm paljasti karun kokemuksensa hieman ennen esikoisalbuminsa julkaisua.

– Haluaisin mennä nyt hetkeen, joka taisi olla päivä ennen kuin tämä levy ilmestyi. Olin sen viikon promon takia hotellissa yksin ja itkin kylpyammeessa kuinka huono tämä levy on. Olin lukenut jonkun kritiikin, jossa kriitikko oli tehnyt työtään, eli pahoittanut artistin mielen, Behm paljasti.

– Ei vaan. Pahoitin siitä mieleni, vaikka nyt jälkikäteen olen lukenut sen uudelleen ja se oli oikeasti tosi hyvä. Ehkä hän ei vaan fanita mun musiikkia, mutta en minäkään välttämättä hänen kirjoituksiaan. Jotenkin muistan, että tämä sai silloin epäilemään, ettei tämä olekaan hyvä levy et mä olen huono. Muistaakseni laitoin viestejä ihmisille, että tämä on vika levy minkä teen ja mä lopetan mun uran, koska Hesarin kriitikko ei tykännyt siitä, Behm jatkoi.