Carmen Electran viinikellari kätkee sisäänsä salaisuuden – kenkäfanin paratiisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysärin kuuluisin seksisymboli Carmen Electra työskentelee nykyään mallina ja näyttelijänä. Nainen on nyt pannut myyntiin 2,3 miljoonaa euroa maksavan kartanonsa Los Angelesissa. Myyntikuvissa näkyy myös naisen valtava korkokenkäkokoelma.

Sen sijaan, että kengät olisivat kauniisti esillä vaatehuoneen hyllyillä, on Carmen Electra hyödyntänyt suuren kodissaan olevan viinikellarin niiden säilyttämiseen. Kartanon valokuvissa näkee, kuinka kengät on asetettu viinipullotelineisiin. Esillä oleville korkokengille on yhteistä niiden korkea korko.

– Muutin tähän taloon jokunen aika sitten. Minun oli keksittävä luovaa käyttöä viinikellarille. En oikeastaan juo viiniä, joten päätin muuttaa tilan kenkämuseoksi, Electra paljasti taannoin.

Tilassa on paikka 400 viinipullolle. Nyt siellä on sata paria korkokenkiä. Katso talon myyntikuvat täältä.

Realtor.com