Identtiset sisarukset: Kaksossiskot menivät naimisiin kaksosveljesten kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Identtiset kaksoset Brittany ja Briana kuvittelivat pikkutyttöinä, että tapaavat tulevaisuudessa kaksosveljesprinssit ja menevät heidän kanssaan naimisiin. Nyt heidän unelmistaan on tullut totta ja naiset ovat naimisissa kaksosveljesten, Joshin ja Jeremyn, kanssa.

TLC televisiokanavan Extreme Sisters -televisio-ohjelma seuraa äärimmäisyyksiin meneviä sisaruksia. Brittany ja Briana tapasiat aviomiehensä kaksosille tarkoitetuilla festivaaleilla. Miehet kosivat siskoksia kuuden kuukauden seurustelun jälkeen.

Heidän välillään on side, mikä on kaikkia muita maailman suhteita vahvempi. Elo sujuu neljästään mainiosti, eivätkä sisarukset kaipaa omaa aikaa sen suuremmin. Brittany ja Briana opiskelivat eri paikkakunnilla, mutta huomasivat sen olevan virhe ja haluavat vastaisuudessa olla aina lähellä toisiaan.