Kim Kardashian halusi oppia tanssimaan – otti oppitunteja TikTok-tähti Addison Raelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu huonoista tanssitaidoistaan. Nainen on tehnyt Kardashianit-sarjassa hyvin selväksi moneen otteeseen, että hän ei osaa tanssia eikä sen vuoksi ikinä suostukaan tanssimaan missään. Nyt nainen on kuitenkin päättänyt antaa tanssimiselle uuden mahdollisuuden.

Videolla nähdään miten 41-vuotias Kim Kardashian ottaa oppitunteja tanssimisen suhteen itse TikTok-sovelluksen supertähdeltä Addison Raelta. 19-vuotias Addison Rae on tullut Kardashianin perheenjäsenille tutuksi sen jälkeen kun nuori nainen ystävystyi Kourtney Kardashianin kanssa ja alkoi viettämään paljon aikaansa 42-vuotiaan tähden kanssa.

Aluksi naiset venyttelevät, minkä jälkeen Addison Rae alkaa opettamaan Kimille TikTok-sovelluksessa suosituksi levinnyttä tanssikoreografiaa Khloen seuratessa tilannetta vierestä. Kim Kardashian pitää TikTokia hyvin pelottavana paikkana, mutta nainen kuitenkin haaveilee siitä, että hän saisi itsevarmuutta ja tarvittavat taidot tanssivideoilla esiintymiseen.