Travis Barker antoi teinityttären meikata hänet – kasvotatuoinnit piiloon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rumpali Travis Barker on noussut kuuluisuuteen etenkin suositun Blink-t82 -yhtyeen jäsenenä. Miehellä on hänen entisen vaimonsa Shanna Moaklerin kanssa kaksi lasta, tytär Alabama ja poika Landon. Nykyään Travis Barker seurustelee realitytähti Kourtney Kardashianin kanssa.

Nyt Travis Barker nähdään hänen kuvankauniin tyttärensä Instagram-videolla. Meikkaamisesta kiinnostunut Alabama Luella halusi testata isänsä kasvoilla uusien meikkituotteidensa peittävyyttä. 15-vuotiaan tavoitteena oli saada isän kasvoissa näkyvät tatuoinnit piiloon.

Videolla nähdään miten Alabama alkaa meikkaamaan hänen isänsä kasvoja. Samalla hän kyselee isältään tarkentavia kysymyksiä hänen tatuoinneistaan. Travis Barker kertoo, että hänen ensimmäinen tatuointinsa sijaitsee hänen jalassaan ja hänen suosikkitatuointinsa on kasvoissa näkyvällä paikalla oleva teksti Blessed.