Murtovaras iski leipomoon – valvontakameran kuva päätyi kekseihin

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Etsintäkuulutukset leviävät nykyään parhaiten sosiaalisessa mediassa, mutta eräässä leipomossa käyttöön otettiin makeampi keino varkaan kiinnisaamiseksi. Murtovarkaudesta etsintäkuulutetun kuva päätyi leipomossa myytäviin kekseihin.

Kanadan Milwaukeessa sijaitsevaan Canfora Bakeryyn iski huhtikuussa murtovaras. Kassalippaan ja muita esineitä varastanut mies päätyi tekonsa aikana melko tunnistettavana valvontakameran kuvaan. Leipomossa keksittiin lopulta omaperäinen keino varkaan kiinnisaamiseksi.

Canfora Bakeryssä alettiin valmistamaaan keksejä, jotka koristeltiin etsintäkuulutetun kuvilla. Keksejä jaettiin leipomon asiakkaille ilmeiseksi. Milwaukee Journal Sentinel -lehden mukaan 45-vuotias mies on sittemmin pidätetty tapaukseen liittyen, joskin on epäselvää, saatiinko hänet kiinni keskien ansiosta.