Taapero putosi kolarissa sillalta – sivullinen syöksyi pelastamaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sankariksi julistettu mutta anonyyminä pysyttelevä mies on pelastanut epäitsekkäästi kaksivuotiaan tytön hengen kaoottisen onnettomuustilanteen keskellä. Hän syöksyi pienen lapsen perään tämän lennettyä alas sillalta autokolarin yhteydessä.

Yhdysvaltojen Marylandissa sijaitsevan Ocean Cityn rannikolla tapahtui sunnuntaina viiden auton ketjukolari. Avolava-auto jäi onnettomuuden seurauksena roikkumaan sillan suojakaiteelta, ja ajoneuvossa ollut taapero putosi autosta mereen. Tilannetta todistanut mies hyppäsi aikailematta lapsen perässä yli seitsemän metrin korkeudesta mereen pelastaakseen hänet.

Pelastettu lapsi lennätettiin CNN-uutissivuston mukaan Johns Hoskinsin lastensairaalaan, ja yhteensä seitsemän onnettomuteen joutunutta ihmistä toimitettiin ambulansseissa lähialueiden sairaaloihin. Ketjukolarin syyt ovat toistaiseksi epäselvät. Paikalliseen palokuntaan kuuluva Rob Korb kuvaili oman henkensä uhalla lapsen pelastanutta anonyymiä miestä todelliseksi sankariksi, jolle hän mielellään tarjoaisi oluen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.