Tältä näyttää Lily James Pamela Andersonina tulevassa sarjassa – hämmästyttävä yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pamela Andersonin ja hänen ex-aviomiehensä, Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen seksivideoskandaalin pohjalta työstetään parhaillaan Pam & Tommy televisiosarjaa. Vuonna 1998 runsaasti kohua herättäneessä tapauksessa parin kuvaama seksivideo varastettiin ja vuodettiin internetiin. Pamela Andersonin roolissa nähdään Downton Abbey -sarjasta tunnettu Lily James ja Tommy Leenä puolestaan Marvel-tähti Sebastian Stan.

Lily Jamesin kiinnittäminen Pamela Andersonin rooliin herätti ihmetystä sosiaalisessa mediassa, mutta tuoreiden kuvien perusteella epäilykset ovat osoittautuneet turhiksi. Brittinäyttelijä näyttää ainakin verkossa levinneiden kuvien perusteella hämmästyttävän paljon Baywatch-tähdeltä 1990-luvulla.

Internetiin vuotaneissa kuvissa Lily James nähdään Pamela Andersonina Baywatch-sarjan ikonisessa uima-asussa. Yhdennäköisyys tulee ilmi erityisesti otoksissa, joissa tähdet on sijoitettu rinnakkain. Hulu-palvelussa Yhdysvalloissa julkaistavassa Pam & Tommy -sarjassa tullaan näkemään myös muun muassa Seth Rogen, Nick Offerman ja Taylor Schilling.