Kim Kardashian nautti tropiikin lämmöstä – esitteli kurvejaan rantavedessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin alkuvuosi on ollut kiireinen. Tähti on ollut otsikoissa erityisesti eronsa vuoksi, sillä hän erosi taannoin aviomiehestään Kanye Westistä vuosia kestäneen liiton päätteeksi. Nyt Skims-alusvaatemerkin perustaja ja realitytähti on ehtinyt myös lomailemaan.

Kim Kardashian jakoi Instagramissa lomakuvan, jossa hänet nähdään samaan aikaan rennoissa ja sporttisissa merkeissä. Kurveistaan tunnettu tähti nähdään poseeraamassa trooppisessa merivedessä päällään bikinien alaosat ja urheilullinen, vetoketjullinen punainen toppi.

Kuvatekstissä Kim Kardashian kuvaili olevansa saarroksissa, viitaten mitä ilmeisimmin paratiisimaisen lomakohteen sijaintiin. Tähden uskotaan lomailevan samassa paikassa siskonsa Kylie Jennerin kanssa. Kimin kuva keräsi tuttuun tapaan miljoonia tykkäyksiä vain alle vuorokauden aikana.