Sofia Richie otti aurinkoa pihamaalla: ”Kierrätetyt bikinit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan vielä viime vuonna 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. 22-vuotiaan kaunottaren lähipiiristä on kerrottu, että nainen tarvitsi runsaasti omaa aikaa toipuakseen erosta.

Äskettäin Sofia Richie löysi rinnalleen uuden rakkaan. Richie julkaisi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän esitteli uuden poikaystävänsä Eliot Graingen ja teki suhteesta virallista. Nyt Sofia on sen sijaan esitellyt upeaa vartaloaan, kun hän otti aurinkoa omien sanojensa mukaan kierrätetyissä bikineissä.

27-vuotias Eliot Grainge on musiikkipiireissä tunnettu komistus. Tuottajana toimiva Grainge on Universal Music Group -yhtiön toimitusjohtajan Lucian Graingen poika. Eliot Grainge on ollut Daily Mail -sivuston mukaan Richien perhetuttu jo vuosien ajalta, minkä vuoksi perhe iloitseekin siitä, että tytär seurustelee mukavan miehen kanssa.