Suomen Blind Channel kilpailee Euroviisuissa tänään – finaaliin vai ei?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Euroviisuedustaja Blind Channel kilpailee Dark Side -kappaleellaan Euroviisujen toisessa semifinaalissa tänään torstaina 20. toukokuuta kello 22:00 Suomen aikaa. Euroviisuja voi seurata Ylen kanavilla. Samaan aikaan yhtyeellä on hyviä uutisia.

Blind Channel on nimittäin allekirjoittanut kansainvälisen levytyssopimuksen Century Media Recordsin kanssa. Levy-yhtiö vie violent popia soittavan suomalaisyhtyeen kansainvälisille markkinoille.

– Olemme erittäin innoissamme ja kiitollisia saadessamme liittyä Century Media / Sony Music -perheeseen. On kunnia yhdistää voimat yhden maailman suurimman ja merkittävimmän rock-/metallilabelin kanssa. Olemme työskennelleet valtavasti kahdeksan vuoden ajan ja nyt on aika nousta seuraavalle tasolle. Emme malta odottaa, että saamme aloittaa työskentelyn näiden mahtavien tyyppien kanssa näyttääksemme, mitä ovat Blind Channel ja violent pop. Tällä viikolla aloitamme Euroopasta. Seuraava steppi: koko maailma, yhtye kommentoi.