Pulled pork eli nyhtöpossu sopii muuallekin kuin hampurilaiseen – tässä herkulliset ideat

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Nyhtöpossun valmistaminen ei ole kiireisen ihmisen kokkailua, sillä se vaatii tuntien muhimisen mahtavan maun ja koostumuksen saavuttaakseen. Toiset rakastavat pulled porkia BBQ-kastikkeen kera kun toiset nauttivat sen mielellään pelkän suolan kera.

Pulled porkia pannaan hampurilaisten väliin ja pitsan päälle. Sen kanssa voi kuitenkin tarjoilla paahdettuja kasviksia, maissia tai pastaa. Salaattia voi tehdä lihan kylkeen puolestaan usealla eri tavalla, aina coleslawista kukkakaalisalaattiin.

Säilö kurkkuja ja tee niistä salaattia tai naposteluherkkuja. Tee erilaisia vartaita käyttäen kasvisten ja sienien lisäksi niissä myös hedelmiä ja juustoja. Pulled porkia voi syödä myös tacoissa, wrapeissa ja täytetyissä letuissa.